Modele icoane pentru pictura pe sticla

Dupa ce ai terminat transferul, sticla este Gata de pictat. Culoarea trebuie sa se piarda dans Degrad la Marginea obiectului desenat. Nu se foloseste un contur clar decat pentru obiectele pe care vrei sa le Scoti in evidenta in mod deosebit. Icoana PE sticla trebuie inteleasa in spatiul pentru care a fost EA conceputa initial, acesta fiind atat Casa traditionala, cat si Biserica DIN SAT. Fie ca este vorba despre tarani DIN Transilvania sau despre tarani din Europa Centrala, DIN Secolul XVIII si pana in prima jumatate a sec. XX, icoanele acestea PE sticla au à l`ONU ROL bine definit. Picturile PE sticla insirate dans Camera erau pentru taranul analfabet o importanta carte Sfanta. La loc de cinste erau icoana Maicii Domnului cu Pruncul, CEA a Mantuitorului: Pantocrator sau cu Vita, Sfanta Treime, sfinti protectori precum Sfantul Nicolae, ocrotitorul Familiei, Sfantul Gheorghe – al Pamantului, Sfantul Ilie – al recoltei, Sfantul Dumitru – al pastoritului, Sfantul Haralambie, aparator de boala s.a.; Deci aceste icoane nu pot avea o existenta Autonoma in afara contextului Lor. Un numar de Maxim 15 Culori en format 60ml pot fi suficiente pentru 25 icoane. Apoi, taie o bucata de carton de marimea geamului si fixeaza-l cu Banda adeziva Sub folie. Daca ai Banda adeziva colorata, o Poti folosi in acelasi timp si ca Rama pentru Pictura, PE Langa fixarea cartonului de sticla.

O Alta metoda de a monta Pictura PE sticla este inramarea EI. In Esenta, atelierul de icoana PE sticla se desfasoara dupa modalitatile si structura unui atelier de Pictura, Dar in atmosfera “smerita” si “silentioasa” a temelor de Natura religioasa Ilustrate. Acest lucru datorita faptului ca icoana, pentru a respecta functia EI religioasa trebuie sa pastreze exigente de compozitie a desenului (sa semene modelului) si sa permite Cat mai Poutine interventia indrumatorului. Icoana nu este numai un desen dupa Model, trebuie sa semene modelului si sa rezume expresivitatea Artistica si religioasa a icoanelor. Transfera modelul PE sticla ca si in cazul unui GEAM obisnuit. Picteaza si inrameaza oglinda la fel ca pe orice Pictura PE sticla. Pictura de PE doSul oglinzii va face ca produsul finisat sa fie deosebit de Frumos. Daca Proiectul Tau este o oglinjoara de buzunar care nu va fi Pusa dans Rama sau nu mai are un suport ce-i Protejeaza spatele, acopera Pictura de PE doSul EI cu lac de Unghii INCOLOR. IATA in continuare cateva idei si MODELE pentru Pictura PE oglinda. 5.

pensule in mod obligatoriu de calitate PROFESIONALA si de doua MarimiKasahara: una subtire, pentru contur si Accente de Lumina si una cu Varful rond pentru suprafete. Trebuie sa FII atent in folosirea variatiilor de culoare.